MAAK EEN AFSPRAAK


NB Timmerwerken onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en klantgerichtheid. Het bedrijf begrijpt dat de keuze voor kunststof kozijnen een belangrijke investering is en dat klanten goed geïnformeerd willen worden over de beschikbare opties.

Daarom biedt NB Timmerwerken een service waarbij ze op afspraak langs komen met samples en demonstratiemateriaal om de klant uitgebreid voor te lichten over de keuzemogelijkheden op het gebied van kunststof.

 1. Afspraak op Maat:

  • NB Timmerwerken maakt afspraken op maat, rekening houdend met de beschikbaarheid van de klant. Dit stelt hen in staat om een persoonlijke en flexibele service te bieden.
 2. Demonstratiemateriaal:

  • Bij het bezoek nemen wij een assortiment aan demonstratiemateriaal mee, waaronder verschillende soorten kunststofprofielen, kleurstalen en afwerkingsopties. Hierdoor kan de klant de materialen niet alleen zien, maar ook aanraken en ervaren.
 3. Uitleg en Voorlichting:

  • Tijdens het bezoek geven wij een uitgebreide uitleg over de eigenschappen en voordelen van kunststof kozijnen. Ze verstrekken informatie over isolatiewaarden, onderhoudsgemak en duurzaamheid, zodat de klant goed geïnformeerde beslissingen kan nemen.
 4. Opmeten en Advies:

  • Indien nodig kunnen de wij ter plekke de benodigde metingen verrichten om nauwkeurige offertes te kunnen opstellen. Zo voorzien we de klant van advies op maat, rekening houdend met de specifieke behoeften en esthetische voorkeuren.
 5. Voorbeelden van Eerdere Projecten:

  • Als aanvulling op de samples en demonstratiematerialen kunnen ze ook voorbeelden van eerdere projecten tonen, zodat de klant een beeld krijgt van de vakmanschap en afwerking die NB Timmerwerken levert.

 

Door deze persoonlijke aanpak biedt NB Timmerwerken niet alleen productinformatie, maar ook een ervaringsgerichte benadering, waardoor klanten vol vertrouwen de juiste keuzes kunnen maken voor hun kunststof kozijnen. Dit benadrukt het streven van NB Timmerwerken naar klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige dienstverlening.

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek?

Via de telefoon of bij uw thuis. Wij staan voor u klaar.