KUNSTSTOF KOZIJNEN KOPEN


Van begin tot eind

 

Het proces van het kopen van nieuwe kunststof kozijnen bij NB Timmerwerken kan variëren afhankelijk van de specifieke details en uw situatie. Hieronder geven wij u echter een algemene beschrijving van wat u kunt verwachten bij het aanschaffen van nieuwe kunststof kozijnen:

1. Eerste afspraak:

U neemt contact op met NB Timmerwerken om een eerste afspraak te maken. Dit kan telefonisch of via de website.

 

2. Adviesgesprek:

Tijdens de eerste afspraak komt NB Timmerwerken bij u thuis voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en eisen besproken, en de mogelijkheden van de kunststof kozijnen uitgelegd.

 

3. Offerte:

Op basis van het adviesgesprek en de inmetingen ontvangt u een gedetailleerde offerte. Hierin staan de kosten en specificaties van de gekozen kozijnen en werkzaamheden.

 

4. Akkoord/Inmeten:

Na het ontvangen van de getekende offerte zal uw woning worden ingemeten om de exacte afmetingen van de kozijnen te bepalen.

 

5. Productie:

De kunststof kozijnen worden nu besteld en op maat gemaakt in de fabriek.

 

6. Planning:

Hierna wordt een planning gemaakt voor de installatie van de kozijnen.

 

7. Installatie:

Op de afgesproken datum worden de nieuwe kozijnen geïnstalleerd. Dit kan enkele dagen in beslag nemen, afhankelijk van het aantal en de complexiteit van de kozijnen.

 

8. Afwerking:

Na de installatie wordt alles netjes afgewerkt, en de oude kozijnen en bouwpuin worden afgevoerd.

 

9. Oplevering:

Uw nieuwe kunststof kozijnen zijn nu klaar voor gebruik. Wij zullen u de werking van uw nieuwe kozijnen uitleggen samen met onderhoudstips om daarna samen te controleren of alles naar tevredenheid is verlopen.


Persoonlijk bezoek thuis

Offerte op maat

Keurmerken