KEURMERKEN


Bij NB Timmerwerken mag u altijd hoge kwaliteit en service verwachten. Wij werken enkel met de beste matrialen en producten op de markt en waarborgen duurzaamheid en tevredenheid bij onze klanten.

  


VKG KEURMERK MET WAARBORGFONDS

 

Het VKG Keurmerk is een kwaliteitskeurmerk voor kunststof gevelelementen, waaronder kozijnen, deuren en dakkapellen. VKG staat voor Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie, een brancheorganisatie in Nederland.

Het VKG Keurmerk houdt in dat de producten en diensten van een bedrijf voldoen aan bepaalde kwaliteitsstandaarden. Het geeft klanten de zekerheid dat ze te maken hebben met een betrouwbare leverancier van kunststof gevelelementen.

 

 


POLITIE KEURMERK VEILIG WONEN

 

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Met de producten uitgerust met het PKVW heeft u tot 90% minder kans op inbraak. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit voor de particuliere woningen standaard toe te passen op onze hang- en sluitwerk producten.

 

 


KEURING EN ONDERZOEK VAN MATERIALEN VOOR OPENBARE WERKEN.

 

Onze gevelelementen zijn voorzien van een KOMO attest met productcertificaat. Daarbij worden de eisen gecontroleerd die door de regelgeving worden gesteld bij toepassing van het product in een bouwwerk. Daarbij zijn ook de wijze van verwerking en montage opgenomen.

 

 


Stichting Kwaliteit Gevelbouw

 

Het SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) keurmerk is een certificeringssysteem dat wordt toegepast op hang- en sluitwerk, waaronder ook sloten en scharnieren voor ramen en deuren. SKG is een onafhankelijke organisatie in Nederland die de kwaliteit van gevelelementen, zoals deuren en ramen, beoordeelt op het gebied van inbraakwerendheid.

 

Het SKG keurmerk kent verschillende klassen:

 

  • SKG 1-ster: Basis inbraakwerend. Dit geeft aan dat het product een basisniveau van inbraakwerendheid heeft.

 

  • SKG 2-sterren: Zwaar inbraakwerend. Producten met dit keurmerk bieden een hogere mate van bescherming tegen inbraken.

 

  • SKG 3-sterren: Extra zwaar inbraakwerend. Deze producten bieden het hoogste niveau van inbraakwerendheid.

 

Het keurmerk wordt toegekend nadat het hang- en sluitwerk uitgebreid is getest op duurzaamheid en weerstand tegen inbraakpogingen. Producten die aan de SKG-normen voldoen, dragen het bijbehorende logo met het aantal sterren dat de mate van inbraakwerendheid aangeeft.